Tilaa munia ja tue toimintaamme!

Koripalloseura Puhu Junioreiden poikien U14-joukkue kerää varoja kansainvälisiin turnausmatkoihin. Tuet matkakassaa ostamalla tuoreita munia joukkueelta! Myymme munia 30 munan avokennoissa ja tarjolla on kahta herkullista laatua:

ISOT virikemunat: 12,50 €

Luomumunat: 16 €

Junnumunien munat ovat edullisia, herkullisia ja ne säilyvät pitkään.

Tee tilaus viimeistään LA 9.12. 
Munien toimitus alkaa TO 14.12.

Lue lisää alta ja sovi myyjäsi kanssa tarkemmin toimituksesta.

Tuoreet virikekananmunat

30 kpl kenno 12,50 €

Yhdessä kennossa on 30 kpl isoja L-koon tuoreita virikekanojen munia (yht. n. 2,0 kg). Munat tulevat Kyheröisen kanalasta Marttilasta ja kanat syövät kanalan omilla pelloilla kasvatetusta viljasta tehtyä rehua.

Kyheröisen kanala myös pakkaa munat itse, joten munia ei tarvitse ajaa erikseen kanalasta pakkaamoon, ja sehän on ympäristöystävällistä ja kestävää. Kyheröisen virikemunat ovat lisäksi erityisen tuoreita, ne on tavallisesti munittu alle 2 päivää toimituksesta – tai edellisenä yönä!

Tuoreet luomumunat

30 kpl kenno 16 €

Yhdessä kennossa on 30 kpl M-koon tuoreita luomumunia (yht. n. 1,8 kg).  Luomumunat ovat munista eettisimin tuotettuja. Luomukanat syövät vain luonnonmukaisesti tuotettua rehua. Se tekee luomumunista aivan erityisen hyvän makuisia!

Luomukanaloissa kanoilla on enemmän tilaa peuhata ja parvikoko on pienempi kuin muissa kanaloissa. Luomukanalassa kanat pääsevät myös halutessaan ulkoilemaan ja kuopsuttelemaan maata kanalan lattian sijaan. Kanaloita on monenlaisia, mutta luomukanaloissa kanoilla on paras olla!

Edulliset junnumunat

L-koon virikekanojen munia on yhdessä 30 munan avokennossa n. 2,0 kg (kilohinta: 6,25 €/kg). M-koon luomuja on yhdessä kennossa 1,8 kg (8,89 €/kg) – ja  Junnumunat ovat aina todella tuoreita. Ostamalla munia tuet tietysti myös varainhankintaa.

Pitkä säilyvyys

Koska munat ovat tuoreita, ne myös säilyvät pitkään! Junnumunien munat säilyvät huoneenlämmössä vähintään kuukauden, vähän viileämmässä (10-12 C) tavallisesti kaksi kuukautta – moni ottaakin siksi useamman kennon! :)

Luomua ja läheltä

Luomumunat ovat ihan erityisen makuisia ja omilta pelloilta kerätty rehu on ekologista lähituotantoa. Kanoille miellyttävät elinolosuhteet maistuvat munan maussa. Onnellisemmat kanat munivat myös maukkaampia munia.

Munien vähittäismyyjänä toimii Junnumunat Oy, Kirkkonummi, munat tuottaa Kyheröisen kanala, Marttila (virikemunat) ja Tuomas Pietilä / Sami Helin, Alastaro (luomut). Virikemunat leimaa, laatuluokittelee ja pakkaa Kyheröisen kanala, luomunat taas Kieku Oy Loimaalla. Munat on munittu alle 5 päivää ennen toimitusta (tavallisesti 1-2pv).

PuHun korisjunnut kiittävät!

🏀❤️🥚