Tilaa munia ja tue toimintaamme!

FC Kirkkonummen B-poikien joukkue kerää varoja toimintansa tueksi myymällä tuoreita ja herkullisia kananmunia. Myymme munia 30 munan avokennoissa ja tarjolla on kahta herkullista laatua:

ISOT ulkokanojen munat: 13,50 €

Luomumunat: 16 €

Junnumunien munat ovat edullisia, herkullisia ja ne säilyvät pitkään.

Tee tilaus viimeistään LA 20.4. 
Munien toimitus alkaa KE 24.4.

Lue lisää alta ja sovi myyjäsi kanssa tarkemmin toimituksesta.

Tuoreet ulkokanojen munat

30 kpl kenno 13,50 €

Yhdessä kennossa on 30 kpl isoja L-koon tuoreita ulkokanojen munia (yht. n. 2,0 kg). Munat tulevat Kyheröisen kanalasta Marttilasta. Ulkokanojen munat tunnetaan myös nimellä Free Range -munat. Free Range -munat ovat eettisesti tuotettuja: kanat pääsevät laiduntamaan ulkona ympäri vuoden ja rehu on GMO-vapaata ja tulee Kyheröisne tilan omilta pelloilta.

Kyheröisen kanala myös pakkaa munat itse, joten munia ei tarvitse ajaa erikseen kanalasta pakkaamoon, ja sehän on ympäristöystävällistä ja kestävää. Kyheröisen munat ovat lisäksi aina erityisen tuoreita, ne on tavallisesti munittu alle 2 päivää toimituksesta!

Tuoreet luomumunat

30 kpl kenno 16 €

Yhdessä kennossa on 30 kpl M-koon tuoreita luomumunia (yht. n. 1,8 kg).  Luomumunat ovat munista eettisimin tuotettuja. Luomukanat syövät vain luonnonmukaisesti tuotettua rehua. Se tekee luomumunista aivan erityisen hyvän makuisia!

Luomukanaloissa kanoilla on enemmän tilaa peuhata ja parvikoko on pienempi kuin muissa kanaloissa. Luomukanalassa kanat pääsevät myös halutessaan ulkoilemaan ja kuopsuttelemaan maata kanalan lattian sijaan. Kanaloita on monenlaisia, mutta luomukanaloissa kanoilla on paras olla!

Edulliset junnumunat

L-koon ulkokanojen munia on yhdessä 30 munan avokennossa n. 2,0 kg (kilohinta: 6,75 €/kg). M-koon luomuja on yhdessä kennossa 1,8 kg (8,89 €/kg) – ja  Junnumunat ovat aina todella tuoreita. Ostamalla munia tuet tietysti myös varainhankintaa.

Pitkä säilyvyys

Koska munat ovat tuoreita, ne myös säilyvät pitkään! Junnumunien munat säilyvät huoneenlämmössä vähintään kuukauden, vähän viileämmässä (10-12 C) tavallisesti kaksi kuukautta – moni ottaakin siksi useamman kennon! :)

Parempaa ja läheltä

Luomu- ja ulkokanojen munat ovat ihan erityisen makuisia ja omilta pelloilta kerätty rehu on ekologista lähituotantoa. Kanoille miellyttävät elinolosuhteet maistuvat munan maussa. Onnellisemmat kanat munivat myös maukkaampia munia.

Munien vähittäismyyjänä toimii Junnumunat Oy, Kirkkonummi, munat tuottaa Kyheröisen kanala, Marttila (ulkokanojen munat) ja Tuomas Pietilä / Sami Helin, Alastaro (luomut). Ulkokanojen munat leimaa, laatuluokittelee ja pakkaa Kyheröisen kanala, luomunat taas Kieku Oy Loimaalla. Munat on munittu alle 5 päivää ennen toimitusta.

FCK:n futisjunnut kiittävät! ⚽️🩷🖤🥚